Seanser

Storseans med Själsbild &/eller Andekontakt

Jag målar själsbilder med Encaustic Art - strykjärn & bivax till några i publiken samtidigt som jag ger en tolkning.

Under dessa kvällar tolkar jag auror, ger vägledning och tar kontakt med andevärlden.

Tid: 1,5-2 timmar

Varmt välkommen!

Miniseans

Alla deltagare får ett budskap.

Tillsammans med Marita Oinonen Larsson (Moleye) har jag regelbundet seanser för mindre grupper i Kristinehamn. Övriga orter kommer jag ensam.


Under seansen kommer Victoria & Marita att ta kontakt med andevärlden och bevisa livets fortsatta existens efter vår s.k. död. Med både allvar, humor och glädje delar de med sig av sina budskap från andevärlden.

Victoria kommer även att måla själsbilder med Encaustic Art till några av er under kvällen som hon läser av. Avslutningsvis kommer de att arbeta medialt med avläsningar av publiken.

Tid: ca 2,5 timmar.

Varmt välkommen!

Miniseans med Trollbord

Trollbord har tillverkats i Värmland sedan 1600-talet.

Med hjälp av våra bord får man kontakt med nära och kära som passerat över till andra sidan. 

Precis som vid vanliga seanser så beskriver Marita eller Vicky anden som kommer och bordet ger bekräftelse genom att lyfta på JA-benet eller NEJ benet. Det tredje benet är räknebenet eller bokstavsbenet.

Genom att bordet vickar/knackar i golvet kan man på så sätt få fram namn osv. Bordet knackar 1 gång för varje bokstav dvs. 1:a gången för A, 2:a gången för B osv. Hur bordet rör sig visar den energi som anden hade dvs. dansande bord – dansande livfull person osv...

Möjlighet finns också för de deltagare som vill att ställa egna frågor.

Som du säkert förstår kan dessa seanser ta ganska lång tid ibland, speciellt om det blir mycket bokstavering. Kom ihåg att dessa seanser alltid är ett experiment, men med respekten & kärleken till andevärlden brukar det bli en oförglömlig upplevelse.

Dessa seanser har jag både tillsammans med Marita Oinonen Larsson i Kristinehamn och på övriga orter kommer jag ensam.

Tid: ca 1,5 - 2 timmar

Alla över 18 år är hjärtligt välkomna!