Privata Konsultationer

Aurakameran visar det elektromagnetiska fältet och mäts med en handsensor. Den visar det emotionella energitillståndet hos en person i aurafärger, chakra aktivitet och annan vital information.


Varje människa har en personlig inre livsfärg som påverkar livet. Fokus, tankar & känslor avgör färgerna du utstrålar. Du får en djupare analys av din livsfärg som beskriver ditt fysiska, emotionella, mentala och andliga tillstånd.

Under denna tolkning får du också ofta svar på det du går och undrar eller funderar på så det blir ofta mycket vägledning också för hur du ska komma vidare i ditt liv!

Dessa konsultationer fungerar ej på distans.

Tolkningen spelas in på cd som du får med dig hem. 


Tid: 60 minuter

Varmt välkommen!

Medial vägledningAndekontakt/Bevisföring: Du får möta dina nära och kära som passerat över till andra sidan och som finns runt omkring dig. De ger budskap för att hjälpa dig med dina tankar och funderingar i livet!

Vägledning: Jag ger vägledning med hjälp av färgtolkning. Du får information om nutid - dåtid - framtid och avläsning av auran i en sittning med mig. Du kan få en allmän läsning eller svar på specifika frågor som du har.

Tolkningen spelas in på cd.

Tid: 60 minuter via telefon eller mellan 4 ögon.

Välkommen!

Själsbild m. Encaustic Art


Intuitiva symboliska bilder målade med strykjärn och bivax. Jag tonar in på din aura/energi för att skapa och tolka din unika personliga målning. Färgerna väljer jag utifrån det jag uppfattar runt omkring dig. Alla målningar är unika precis som alla människor...

Du får tillsammans med målningen en medial rådgivning/vägledning, avläsning av din aura och ibland även kontakt med nära och kära som finns på andra sidan.

Tolkningen spelas in på cd.

Tid: 30 minuter med tolkning via telefon eller mellan 4 ögon.

Välkommen!