Malaarmband #SH11# 18 Bead - Shamballa Wrist Mala - Höstbrun Agat, Magnesit

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
#SH11#
Antal:
Finns i lager
Höstbrun Agat (färgad), Magnesit (matt)
Ändpärlor: Magnesit (matt)
Längd: 18cm (justerbar knut och kan förlängas ca 10cm).

HÖSTBRUN AGAT (BRUN)
Kristallenergi: Leder dig mot dina drömmar, ger dig ”månenergi” och gynnar förändring.
Bruna kristaller ger dig förbindelse med naturen och påverkar ditt baschakra.

MAGNESIT (VIT)
Kristallenergi: Gynnar abstrakt tänkande och skapande, ökar din medvetenhet och balanserar ditt hjärt-, pann- och kronchakra.
Vita kristaller ger dig kraften av upplysning, enhet, renhet, samklang med naturens cykler och påverkar ditt kronchakra.

Handknutet shamballa mala med 18 (6mm) ädelstenar designat och tillverkat av Vicky. Organzapåse, förklaring och instruktion till ditt mala ingår.

HUR DU VÄLJER MALA:
*Låt din intuition vägleda dig till rätt mala.
*En färg du dras till eller andra detaljer!
*Önskan att förstärka eller balansera vissa områden i ditt liv som representeras av stenarnas egenskaper och energi!

BESTÄLLNING:
Du kan även beställa ditt eget personliga och unika mala efter dina drömmar och önskemål.

Shamballa, det mytiska landet, anses av buddhisterna vara beläget i Himalaya-dalen. Riket Shamballa sägs vara en lugn och fridfull plats där människor levde ett harmoniskt liv. Det är inspirationen som ligger bakom Shamballa pärlor som användes för att meditera och bevara lugnet. Pärlor användes för att göra Shamballa armband som gav frid och användes i meditation för att nå upplysning. Shamballa förekommer inom många olika kulturer och traditioner.

Du kan använda Shamballa Mala för ex harmoni, healing, medvetenhet, skapa lugn, reflektion, fokus, eftertanke, mindfulness och mantra recitation. Varje pärla har en magisk energi och en djupare mening...

Välj ditt Shamballa Mala Armband efter intention, färg eller kristallenergi.

Jag har valt att göra Shamballa mala bracelet i enstaka och dubbla exemplar. De enstaka symboliserar din egen inre resa och par-armbanden symboliserar den energi du vill dela med viktiga människor i ditt liv. Det kan vara en förälder, vän, barn eller partner. Ädelstenarnas egenskaper symboliserar den energi som binder er samman eller det du vill ska manifesteras för er båda. En fin gåva att ge bort till någon du tycker om!