Vickys Mala - My Mala Love

MALASMYCKEN FÖR:
MEDITATION, HEALING, YOGA, FÄRGTERAPI, CHAKRABALANSERING MM...

Malasmycken är både vackra att titta på men har även ett annat syfte.

HUR FUNGERAR MALA?
För den som vill manifestera olika energier i sitt liv är Malasmycken fantastiska.

Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och därmed en viss energi. Vi påverkas av dem och kan använda dessa för att balansera, rena och hela.

Vi påverkas inte bara av stenens vibration utan även av färgen. Färgen på stenen berättar även den vad du vill uttrycka och manifestera i ditt liv. Vi påverkas även av vilka olika vibrationer stenarna har och hur de är kombinerade med varandra.

VAD ANVÄNDS MALA TILL?
Malasmycken kan du använda för bön, meditation, affirmationer, healing, färgterapi, yoga, förstärka din aura eller chakra, manifestera dina intentioner mm.

HUR VÄLJER MAN MALA?
Du kan även välja malas efter din favoritfärg, favoritsten, ditt stjärntecken, månadssten osv. Den som önskar kan även göra en konsultation med aurafoto och få sitt mala skapat utifrån dess färger, chakra och övrig information. (Pris för  aurafoto tilkommer)

VAD BETYDER DE 108 PÄRLORNA?
I Malahalsband använder man traditionellt 108 pärlor, men det kan i vissa fall även förekomma med 54 pärlor (½ mala). De 108 pärlorna representerar 1 (alltet), 0 (intet) och 8 (evigheten). Vissa malas har även en 109:e sten eller Gurupärlan och den hedrar den andliga läraren, den kan även vara en representation av dig själv, dina familj eller annat som du vill hedra i ditt liv.

HALSBAND OCH ARMBAND
Malas kan bäras runt halsen som ett vanligt halsband eller viras runt handleden när den inte används.

ÖVRIGT
Det viktigaste att komma ihåg är ändå att det är ditt personliga mala och du ska använda det på det sätt som känns rätt och bäst för dig!! Då ligger rätt energi där och arbetar med dig med eller utan regler...

Du kan välja om du vill ha ett mala som jag gjort som finns ute till försäljning eller om du vill ha ett personligt handgjort mala.

HUR KONSTRUERAS MALA?
Avslutningsvis kan nämnas att inget av de malasmycken jag gör är konstruerade av en slump. Alla detaljer från vilken tråd som används till vilka färger, stenar & kristaller som finns i smycket är noga och omsorgsfullt utvalt för att på så sätt få den bästa effekten utifrån dina önskemål eller intentioner.

Allt gott//Färgdrömmaren - Vicky
Instagram @vickysmala

"I stillhet räknar jag mina välsignelser med tacksamhet & frid i sinnet..."
Vicky 2017-02-12