Malahalsband - 108 Bead Mala

Det finns lite olika utföranden på malahalsbanden. Du kan välja mellan tibetan- yoga- buddist inspirerade mala i en härlig blandning. Halsbanden har alltid minst 108 pärlor och finns med hängen eller tofsar. Några är också utan varken tofs eller hänge efter kunders önskemål. Mala kan också både ha guld-, silverfägade mellandelar, men också vara helt rena. Allt efter tycke och smak!

Markers och mellandelar används för att föra tillbaka sinnet till övningen och åter fokusera på mantrat eller affirmationen du valt. Markers har ofta en annan storlek för att du ska bli uppmärksam. De ger också en mental bild av var du befinner dig i meditationen. Markers är bra för den som är ny inom meditation. Om du mediterat mycket och har kontroll på ditt sinne behöver du inga markers.

Alla 108 bead mala halsband är handknutna och skapade av Vicky. De flesta finns det bara ett enstaka exemplar av. Vissa smycken finns till försäljning som du kan köpa färdiga eller också kan du beställa ditt eget personliga som jag utformar efter dina syften och önskemål.

Alla mala som finns till försäljning hittar du i butiken!

108 Bead Mala
- med tofs

108 Bead Mala
- End Bead Mala
 

108 Bead Mala

- med hänge

108 Bead Mala
- Wrap 
(passar till handled)

108 Bead Mala

- utan tofs eller hänge

108 Bead Mala
- Personlig beställning
 

"I stillhet räknar jag mina välsignelser med tacksamhet & frid i sinnet..."
Vicky 2017-02-12