Nyhet!
Orakel-/Ängla-/Tarotkort kurs

Lär dig tolka Tarot- Orakel- och Änglakort. På ett enkelt sätt kommer du att få vägledning av mig för att du ska kunna tolka olika kortlekar.

Änglakortlekar och orakelkort har oftast bara 44 kort och ger då inte den komplexa bilden eller tolkningen som tarotkort kan ge. Orakelkort har också en mjukare energi och den passar därför många som inte kanske vill ha den mer direkta energin som finns i tarotkorten. De ger svar på frågor som handlar ex om det andliga eller känslomässiga. Ofta används bara ett kort vid tolkning. Färger, energier och chakra har betydelse vid tolkning av dessa kort.

Osho kan jämföras med Tarot även om den är mjukare i sin framtoning. Ett bra verktyg för personlig utveckling eller för att få eller ge vägledning. Osholeken har 79 kort och handlar om att vi ska få en större förståelse för nuet. Korten bygger på Zen visdom som handlar om att händelser i det yttre speglar tankar och känslor i det inre.

Tarotkort ger en djupare och mer komplex förklaring om en person, situation eller händelse. De 78 korten belyser både små och stora livsfrågor eller händelser. Tarotkort tolkas med hjälp av symboler, astrologi, numerologi och intuition mm. Ger svar om det förflutna, nuet och framtiden.

Lite om innehållet: Chakran, Färger, Stora Arkanan, Lilla Arkanan, Numerologi, Astrologi, Planeter, Symboler, Intuition, Personlig utveckling mm.. Du får lära dig lite olika stjärnor för att kunna ge vägledning.

Inga förkunskaper krävs.

Tid: 2 dagar, 10.00-17.00

Du kan antingen ta med dig din egen kortlek eller köpa en av mig på plats.