Workshop: Hur man tolkar Aurafoto & Auramastery

Workshop - Lär dig tolka Aurafoto
 

Hela Färgdrömmaren började egentligen med att jag tolkade aurafoton. Så därför kommer jag nu börja dela med mig om det jag gör och hur jag gör detta.

Kvällen inleds med att deltagarna får sin aura fotograferad. Victoria förklarar hur vad olika färger betyder, hur man tolkar dem beroende på var de sitter, storlek på chakran mm. Grupp eller/och 1-1 övningar. Kvällen avslutas med lättare tolkning av Victoria.

En kväll i färgernas tecken och ett nytt färgglatt sätt att se på dig själv och dina medmänniskor...

Tid: 4 timmar.

Varmt välkommen till en härlig kväll med mig!

Auramastery,
Auran & din personlighet

I mitt arbete som aurafotograf & färgtolkare vill jag sprida information och kunskap om färgernas magiska värld.

Vår energi/aura och dess färger beskriver oss som individer. Vi har alla olika styrkor, förmågor och potential. Vår inre ”värld” styrs av olika färger och energier och detta styr de beteende som vi har. Färger kan används ”som en mall” för att hjälpa oss att förstå oss själva utifrån vissa specifika principer. Om vi lär oss om våra färger har vi lättare att förstå oss själva och förändra eller acceptera den  vi är... 

Några timmar fyllda av diskussioner och övningar där du får verktyg som du kan använda dig av i din egen personliga utveckling. Auramastery är en fantastisk metod för att på djupet börja förstå sig själv. 

Tid: 5 timmar.

Varmt välkommen!