Malaarmband #SH07# 21 Bead - Shamballa Wrist Mala - Vit Jade, Onyx

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
#SH07#
Antal:
Finns i lager
Vit Jade (facetterad), Svart Onyx.
Ändpärlor: Svart Onyx.
Längd: 18cm (justerbar knut och kan förlängas ca 10cm).

VIT JADE (VIT)
Kristallenergi: Ger dig emotionell balans, skydd, harmoni och balanserar ditt kronchakra.
Vita kristaller ger dig kraften av upplysning, enhet, renhet, samklang med naturens cykler och påverkar ditt kronchakra.

SVART ONYX (SVART)
Kristallenergi: Ger dig självkontroll, förmågan att fatta kloka beslut, lugn, skydd vid resor och balanserar ditt baschakra.
Svarta kristaller ger dig kraft, skydd/beskydd, trygghet och påverkar ditt baschakra.

Handknutet shamballa mala med 18 (6mm) ädelstenar designat och tillverkat av Vicky. Organzapåse, förklaring och instruktion till ditt mala ingår.

HUR DU VÄLJER MALA:
*Låt din intuition vägleda dig till rätt mala.
*En färg du dras till eller andra detaljer!
*Önskan att förstärka eller balansera vissa områden i ditt liv som representeras av stenarnas egenskaper och energi!

BESTÄLLNING:
Du kan även beställa ditt eget personliga och unika mala efter dina drömmar och önskemål.

Shamballa, det mytiska landet, anses av buddhisterna vara beläget i Himalaya-dalen. Riket Shamballa sägs vara en lugn och fridfull plats där människor levde ett harmoniskt liv. Det är inspirationen som ligger bakom Shamballa pärlor som användes för att meditera och bevara lugnet. Pärlor användes för att göra Shamballa armband som gav frid och användes i meditation för att nå upplysning. Shamballa förekommer inom många olika kulturer och traditioner.

Du kan använda Shamballa Mala för ex harmoni, healing, medvetenhet, skapa lugn, reflektion, fokus, eftertanke, mindfulness och mantra recitation. Varje pärla har en magisk energi och en djupare mening...

Välj ditt Shamballa Mala Armband efter intention, färg eller kristallenergi.

Jag har valt att göra Shamballa mala bracelet i enstaka och dubbla exemplar. De enstaka symboliserar din egen inre resa och par-armbanden symboliserar den energi du vill dela med viktiga människor i ditt liv. Det kan vara en förälder, vän, barn eller partner. Ädelstenarnas egenskaper symboliserar den energi som binder er samman eller det du vill ska manifesteras för er båda. En fin gåva att ge bort till någon du tycker om!