Malahalsband #N38# 108 Bead Mala - Apelsinorange Jade, Magnesit

Pris:
899 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
#N38#
Antal:
Finns i lager
Magnesit (matt, glansig), Apelsinorange Jade (färgad), silverfärgade mellandelar & hänge/tofs.
Hänge: Silverfärgad Buddha.
Tofs: Cremefärgad tofs.
Omkrets: ca 79cm.
Längd: 39,5 + 9cm.

APELSINORANGE JADE (ORANGE)
Kristallenergi: Ger dig emotionell balans, skydd, bra för meditation och balanserar ditt navelchakra.
Orange kristaller ger dig glädje, vänskap, nöjen, familjesamhörighet och påverkar ditt navelchakra.

MAGNESIT (VIT)
Kristallenergi: Gynnar abstrakt tänkande och skapande, ökar din medvetenhet och balanserar ditt hjärt-, pann- och kronchakra.
Vita kristaller ger dig kraften av upplysning, enhet, renhet, samklang med naturens cykler och påverkar ditt kronchakra.

Handknutet mala med 108 (6mm) ädelstenar designat och tillverkat av Vicky. Organzapåse, förklaring och instruktion till ditt mala ingår. Skickas som rek.

HUR DU VÄLJER MALA:
*Låt din intuition vägleda dig till rätt mala.
*En färg du dras till eller andra detaljer!
*Önskan att förstärka eller balansera vissa områden i ditt liv som representeras av stenarnas egenskaper och energi!

BESTÄLLNING:
Du kan även beställa ditt eget personliga och unika mala efter dina drömmar och önskemål.

Det finns lite olika utföranden på malahalsbanden. Du kan välja mellan tibetan- yoga- buddist inspirerade mala i en härlig blandning. Halsbanden har alltid minst 108 pärlor och finns med hängen eller tofsar. Några är också utan varken tofs eller hänge efter kunders önskemål. Mala kan också både ha guld-, silverfägade mellandelar, men också vara helt rena. Allt efter tycke och smak!

Markers och mellandelar används för att föra tillbaka sinnet till övningen och åter fokusera på mantrat eller affirmationen du valt. Markers har ofta en annan storlek för att du ska bli uppmärksam. De ger också en mental bild av var du befinner dig i meditationen. Markers är bra för den som är ny inom meditation. Om du mediterat mycket och har kontroll på ditt sinne behöver du inga markers.

Alla 108 bead mala halsband är handknutna och skapade av Vicky. De flesta finns det bara ett enstaka exemplar av. Vissa smycken finns till försäljning som du kan köpa färdiga eller också kan du beställa ditt eget personliga som jag utformar efter dina syften och önskemål.