z) Aurahäfte 1-pack

Pris:
100 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P669146
Antal:
Produktinformation: Ett handgjort häfte om auran & dess betydelse.
Ett till aurahäfte... kom till efter att flera av de som kom på mina föredrag undrade var jag hade fått min information ifrån & hur de kunde läsa lite mer om det jag berättade om. Eftersom jag har läst ganska mycket om ämnet auran, chakrasystemet & färger samt träffat alla mina fantastiska kunder genom åren så uppstod frågan: ja, var kunde de läsa om det jag pratade om. Jag kom fram till att jag inte hade någon enhetlig källa eftersom viss information har jag fått genom egna slutsatser & andra har jag läst mig till.

Ja svaret blev ganska enkelt, jag satte ihop ett enkelt häfte som på ett grundläggande & enkelt sätt förklarar & beskriver det mänskliga energifältet vår aura.

Det är ett enkelt & överskådligt häfte som beskriver bl.a innehåller färgterapi, färgpersonligheter, aurafärger, auratolkning, färgpsykologi, färger etc.

Häftet är på 72 sidor i A5 format & innehåller ett personligt budskap till dig längst bak i häftet samt framsidan är gjort med Encaustic Art. Det innebär att det inte finns två häften som är desamma utan alla är personliga.