2020-09-10 (120 min) Föredrag Auran, Färger & Själsbilder 19.00 (ONLINE/ZOOM)

Pris:
160 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2020538
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Nu finns även möjlighet för dig som inte kan komma till mig i Kristinehamn att vara med på mina föreläsningar. Det är en dröm sedan länge att kunna erbjuda de som vill vara med via nätet.

Mötesplattformen Zoom är klassrummet och där träffas vi live. För att kunna vara med krävs att du har en dator, smartphone eller Ipad och att du installera zoom (gratis). Du kommer efter betalningen att få en länk av mig. Du kommer också att få steg-för-steg instruktioner så att även du som inte har datavana ska kunna delta.

"Färgen på din aura, är färgen på ditt liv"

Auran är den energi som vi alla omges av. Den har olika färger och bär på all information om oss. När vi träffar andra människor är det auran/energin och dess färger som avgör vad vi tycker och känner om varandra.

Om vi kan lära oss att förstå och tolka olika färger, kan vi också lära oss att tolka och förstå olika människor!

Jag berättar under kvällen om färgernas betydelse, auran, själsbilder och lite om chakrasystemet.

Mina Aura- och Färghäften som finns att köpa på plats av mig i vanliga fall kan skickas fraktfritt hem till dg om du vill....100:-/st. Vid löp av båda 170:-.

Tid: 19.00 - ca 21.00
Plats: Distans i mötesplattformen zoom.
Pris: 160:-/person.

Anmälan/Betalning: Först till kvarn gäller, begränsat antal platser... Din anmälan är bindande och förskottsbetalning gäller. Du betalar föreläsningen i samband med bokningen för att säkra din plats till Swish 123 081 00 44 eller BG 328-3827. (Märk betalningen med datum). (fullständiga villkor finner du under fliken köpvillkor)

Känn dig varmt välkommen till mig i cybern!