2020-09-27 Encaustic Art - Kursdag Teknik+Tolkning+Föred. 10.00 (Kristinehamn)

Pris:
900 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2017903
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Prova Encaustic Art
På ett enkelt sätt visar jag hur du målar  med strykjärn och bivax. En enkel, rolig och avkopplande målarteknik som passar de flesta. Du kommer att få tid att prova själv och du får även lära dig måla några motiv. 

Du behöver inte kunna måla för att delta. (Om du vill lära dig mer finns kurser).

Föredrag om Auran & Färger
Jag berättar om färgernas betydelse, auran och ev lite om chakrasystemet. Under tiden jag berättar kan du gärna titta på de målningar som du har gjort för att se vad dessa belyser i dig! Auran är den energi som vi alla omges av. Den har olika färger och bär på all information om oss. När vi träffar andra människor är det auran/energin och dess färger som avgör vad vi tycker och känner om varandra.

Om vi kan lära oss att förstå och tolka olika färger, kan vi också lära oss att tolka och förstå olika människor!

Tolkning av era bilder
Visst är det väl lite skoj att få sina egna målningar tolkade. Jag kommer att ge er alla en mindre vägledning/tolkning av era bilder. (Vill du få en utförligare tolkning av dina målningar kan du boka en privat vägledning efter ö.k. 20 minuter - 300kr).

Du får gärna komma vid flera tillfällen... 

Ha oömma kläder.

Material & verktyg du behöver under kursen finns på plats. (Om du vill fortsätta att måla hemma finns massor av material att köpa på plats).

Plats: Södra Hamngatan 1C i Kristinehamn.
Tid: 10.00-16.00.

Pris: 900:-/person. Fika ingår, ej lunch. Pentry/Mikro finns om du vill ta med egen mat. Vill du hellre gå ut och äta finns ett flertal restauranger i närheten av lokalen.

Övrigt: Oömma kläder.

Information om boende, parkering finner du under fliken bra att veta inför kurs.

Anmälan/Betalning: Först till kvarn gäller, begränsat antal platser... Din anmälan är bindande och förskottsbetalning gäller. Du betalar kursavgiften 900:- i samband med bokningen för att säkra din plats till Swish 123 081 00 44 eller BG 328-3827. (Märk betalningen med kursdatum). (fullständiga villkor finner du under fliken köpvillkor)

Varmt välkommen!