2020-11-07-2020-11-08 Mediumkurs om färger (ONLINE/ZOOM)

Pris:
2 000 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2017719
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Förstå färgerna i ditt mediumskap

Nu finns även möjlighet för dig som inte kan komma till mig i Kristinehamn att vara med på mina kurser. Det är en dröm sedan länge att kunna erbjuda de som vill vara med via nätet.

Mötesplattformen Zoom är klassrummet och där träffas vi live. För att kunna vara med krävs att du har en dator, smartphone eller Ipad och att du installera zoom (gratis). Du kommer efter betalningen att få en länk av mig. Du kommer också att få steg-för-steg instruktioner så att även du som inte har datavana ska kunna delta.

Den här kursen vänder sig till dig som är nyfiken och vill veta mer om färgernas betydelse inom mediumskap och medialitet. Du behöver inga förkunskaper eller vissa förmågor för att delta på kursen – alla är lika välkomna!

Att se eller uppleva färger när man jobbar mediumistiskt eller medialt är ganska vanligt, men vad betyder de egentligen? Denna kurs inriktar sig på hur du förstår och tolkar färger. Du har nytta av informationen inom flera olika discipliner som aura avläsningar, andekontakt, healing, tarot läsningar mm

När vi föds så föds vi med en viss energi. Den här energin visas som färger i din aura. Genom att förstå vad dessa färger betyder kan du få insikt om dig själv och ditt liv. Under vissa perioder i livet kan dessa färger ”överskuggas” av andra färger beroende på vad du gör och hur du lever ditt liv. Din grundenergi har du ändå kvar livet ut enligt mig!
När vi sedan övergår i andlig form in i andevärlden har vi fortfarande energin/färgen kvar. Precis som man kan läsa av en ande med kropp kan man göra exakt samma sak med en själ utan kropp. Anden förmedlar information genom att visa vilka grundfärger den haft/har. Färgerna visar personlighet, tankar, känslor, erfarenheter, hälsotillstånd mm.

När du får insikt om vad de olika färgerna betyder utifrån en ”mall” jag arbetat ut under många år kan du beskriva anden utifrån en enda färg! Ge råd till klienten osv...

Du får givetvis också insikt om dig själv genom denna metod och får en större förståelse för dig själv och de val du gör, talanger du har osv. 

Kursen innehåller både teori och praktik.
 
Den praktiska delen kommer så klart att påverkas på denna zoomkurs. Du kommer vid övningarna att få en egen kurskompis att öva på. Det är viktigt att ni håller er till den angivna tiden för övningen som ni får av mig för att det ska gå enkelt och snabbt att få en ny kompis att öva på. Gemensam genomgång kommer ske efter varje övning så att du har möjlighet att få hjälp att komma vidare...

Mina Aura- och Färghäften som finns att köpa på plats av mig i vanliga fall kan skickas fraktfritt hem till dg om du vill....100:-/st. Vid köp av båda 170:-.

Tid: 10.00-17.00 båda dagarna.
Plats: Distans i mötesplattformen zoom. PLATSER FINNS KVAR!
KRISTINEHAMN = FULLBOKAT
Pris: 2000:-/person.

Anmälan/Betalning: Först till kvarn gäller, begränsat antal platser... Din anmälan är bindande och förskottsbetalning gäller. Du betalar anmälningsavgiften 1000:- i samband med bokningen för att säkra din plats till Swish 123 081 00 44 eller BG 328-3827. (Märk betalningen med kursdatum). Resterande belopp 1000:- kan du välja att betala samtidigt eller senast 7 dagar innan kursstart. (fullständiga villkor finner du under fliken köpvillkor)

Känn dig varmt välkommen till mig i cybern!